Cursuri de formare

EXPERT ACCESARE FONDURI NERAMBURSABILE

Acest curs este dedicat atat antreprenorilor care intentioneaza sa acceseze fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea propriei afaceri, cat si persoanelor care doresc sa inceapa o cariera in domeniul consultantei in accesare de astfel de finantari. Este un curs care te ajuta sa intelegi traseul unui proiect de la idee la cerere de finantare, te informeaza cu privire la greselile frecvente care duc la respingerea unei cereri de finantare si iti ofera competentele necesare intocmirii unei cereri de finantare castigatoare. Cursul este organizat online si sustinut de consultanti cu o experienta de peste 10 ani in accesarea si implementarea de finantari nerambursabile.
Mai mult, iti oferim bonus un modul de management de proiect menit sa iti ofere instrumentele necesare demararii proiectului castigat si finantat.

La acest curs pot participa persoanele cu studii superioare absolvite.

*Poti participa chiar daca nu indeplinesti aceasta conditie, iar la finalul cursului iti vom elibera o diploma de participare.

 

Durata curs

30 ore

Perioada curs

02 – 16 iunie 2021

Locatie curs

Platforma ZOOM, Google Classroom

Pret curs

600 lei*

Diplome obtinute: Certificat de absolvire a cursului de Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene (cod COR 242213) – recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, diploma de participare la Modulul de Management de proiect.

MANAGER DE PROIECT

Un curs aplicat dedicat atat celor care isi desfasoara activitatea in domeniul proiectelor cu finantare nerambursabile, cat si persoanelor care urmaresc sa aplice pentru astfel de finantari cu organizatia pe care o reprezinta (ONG-uri, IMM-uri, institutii de invatamant, autoritati publice locale si centrale). Expertii nostri iti vor impartasi din experienta lor de peste 10 ani in implementarea de proiecte cu finantare nerambursabila, iti vor pune la dispozitie instrumente de management si te vor ajuta sa dobandesti competente reale in managementul de proiect.
Bonusul acestui curs este un modul de achizitii publice in care te vom invata informatiile de baza legate de organizarea si desfasurarea procedurilor de achizitii publice in cadrul proiectelor cu finantare nerambursabila.

La acest curs pot participa persoanele cu studii superioare absolvite.

*Poti participa chiar daca nu indeplinesti aceasta conditie, iar la finalul cursului iti vom elibera o diploma de participare.

 

Durata curs

40 ore

Perioada curs

22 iunie -06 iulie 2021

Locatie curs

Platforma ZOOM, Google Classroom

Pret curs

550 lei*

Diplome obtinute: certificat de absolvire a cursului Manager de proiect (cod COR 242101)  – recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, diploma de participare la Modulul de Achizitii publice.

ANTREPRENORIAT

Acest curs este destinat atat antreprenorilor in devenire, cat si pentru cei cu experienta care doresc sa valideze cunostinetele obtinute in practica sau sa isi reinventeze afacerea. Este un curs care iti ofera competente de baza in antreprenoriat precum: initierea unei afaceri, organizarea activitatii, negocierea contractelor, politica de promovare, managementul personalului, finantarea afacerii. La finalul cursului veti stii sa intocmiti un plan de afaceri realist si corect cu care veti putea concura la competitii de finantare nerambursabila sau sa va adresati unui investitor.
Mai mult, iti oferim bonus un modul de management al timpului.

La acest curs pot participa persoanele cu studii medii absolvite.

*Poti participa chiar daca nu indeplinesti aceasta conditie, iar la finalul cursului iti vom elibera o diploma de participare).

 

Durata curs

40 ore

Perioada curs

5 – 24 iulie 2021

Locatie curs

Platforma ZOOM, Google Classroom

Pret curs

450 lei*

Diplome obtinute: Certificat de absolvire a cursului de Competente antreprenoriale – recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, diploma de participare la Modulul de Time management.

Formular inscrire

Telefon

0768 420 361

Adresa E-mail

office@rigas.ro

Adresa

Calea Văcărești nr. 278 Sector 4 București